Press "Enter" to skip to content

0700 празнува своя трети рожден ден

Време за прочит: 2 минути

През този месец нашето приложение навършва скромните три години. Години, през които успяхме да научим много полезни уроци. Всичко започна като мечта на един човек и прерасна в услуга, която да е изцяло в полза на българските граждани.

Ти си на първо място! И ще продължаваш да бъдеш.

През тези три години ние поставихме теб, нашият потребител, на първо място. Знаем, че използваш приложението ни не за да звъннеш на любим човек, а за да разрешиш проблем възможно най-скоро.
Можехме да добавим допълнително реклами, за да получим бърз допълнителен доход, за сметка на твоите нужди, но не го направихме. Не го направихме, защото знаем, че ако ти попречим, чрез кратки видео реклами, това допълнително щеше да те разочарова и щеше да деинсталираш нашето приложение. Така ние нямаше да можем да ти бъдем полезни.
Можехме да направим приложението платено. Всеки от нас е плащал поне веднъж за мелодия, емотикон или за нещо, което да направи телефонът ни още по-специален. Не го направихме, защото това би било в разрез с нашите принципи и мечтата ни да помогнем на колкото се може повече хора.
Сега е твой ред да помогнеш. Даваме ти възможност заедно с нас да помогнеш да мотивираме нашите доброволци.

Искаме да мотивираме нашите доброволци

Доброволците с които работим, припознаха мечтата, с която започна тази кауза, и дават цялото си сърце, за да може всичко да работи възможно най-гладко и безпроблемно.
Без тях нашата услуга нямаше да бъде същата. Никога няма да намерим достатъчно думи да им благодарим за протегнатата ръка, когато най-много имахме нужда от нея.
Сега нашата мечта е да можем да им се отплатим с нещо различно от благодарност и добра дума. За тази цел ще ни е нужна твоята помощ.
Ще се радваме, ако смяташ нашата услуга за достатъчно значима, за да срещне твоята подкрепа.
Би могъл да ни подкрепиш с месечно дарение през Pateron или Paypal.
Пиши ни, ако имаш идеи за други канали, през които би могъл да ни бъдеш полезен!
Чрез твоята подкрепа бихме могли да стимулираме нашите доброволци и да развием работа си за теб.


Ето част от нещата, с които успяхме да ти помогнем през изминалите години:

  • Приложението бе изтеглено над 50 000 пъти.
  • Бяха осъществени над 400 000 позвънявания
  • Нашите доброволци отговориха на над 3000 имейла със сигнали
  • Редовно обновявахме базата ни с данни, за да сме възможно най-актуални.
  • Винаги поставяхме потребителите си на първо място.
  • Каузата ни бе разпозната от редица медии и успя да получи медийна подкрепа.
  • Поддържахме услугата със сърцата си, въпреки тежката година, през която преминахме всички.

Благодарим ти, че си с нас и се надяваме
още дълги години да можем да сме ти от полза!
За много години!

За мен изключително важно е да обогатявам знанията си, като 0700 успя да ми помогне изключително много с това – придобих познания за разработване на Android и iOS приложения, които тотално ми липсваха. Преди да създам iOS версията на 0700 беше нужно да създам и сървърно решение, което да ни улесни да добавяме нови номера. За десерт от към нови знания създадох и този блог, като преди това нямах кой знае какъв опит с WordPress. От към академично ниво, преследвам докторска степен. В професионален план се занимавам със софтуерно консултиране в сферата на ecommerce решенията. Всичкият този пъстър и богат опит ме прави изключително полезен, щом се опре до консултиране за софтуер. Ще се радвам, ако бих могъл да ви помогна с нещо.

Напишете първия коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Медиите за нас