Press "Enter" to skip to content

Успяхме да съберем нужната сума с подкрепата на потребителите ни

Време за прочит: 1 минути

В началото на месеца публикувахме новина, с която помолихме нашите потребители да ни подкрепят. Причината беше годишната такса към Apple, нужна за да продължи дадено приложение да бъде достъпно. Радостни сме да споделим, че таксата е събрана и 0700 за iOS ще бъде налично още една година.

11 индивидуални дарителя

Получихме подкрепата от 11 индивидуални потребителя, които изказаха и своята благодарност за дейността, която вършим. По хронологичен ред това са Николай Минчев, Борислав Борисов, Христо Христов, Стоян Стоянов, Калина Маринова, Стефан Димитров, Иван Стаменов, Георги Филипов, Иван Боборачки, Петър Костов и Youliy Afzali.

Разликата от оставащата сума беше покрита от екипа на https://perfektniatpodarak.bg/

Екипът на perfektniatpodarak.bg се свързаха с нас и ни предоставиха остатъкът от сумата. В намеренията им нямаше капка корист, за това ни писаха на лично съобщение, за да не изглежда, че търсят ползи. Няма как да не поощрим подобни намерения и искаме да искажем огромните си благодарности към тях.

Гравюри, направени от
perfektniatpodarak.bg

Apple потребителите, ще могат до приложението за поредна една година

Макар и да са най-малко на брой потребителите с операционната система на Apple – iOS, ние не искаме да ги лишаваме от достъш до нашата услуга. Благодарение на дарителите, споменати по-горе, те ще имат достъп до услугите ни за поредна година.

За мен изключително важно е да обогатявам знанията си, като 0700 успя да ми помогне изключително много с това – придобих познания за разработване на Android и iOS приложения, които тотално ми липсваха. Преди да създам iOS версията на 0700 беше нужно да създам и сървърно решение, което да ни улесни да добавяме нови номера. За десерт от към нови знания създадох и този блог, като преди това нямах кой знае какъв опит с WordPress. От към академично ниво, преследвам докторска степен. В професионален план се занимавам със софтуерно консултиране в сферата на ecommerce решенията. Всичкият този пъстър и богат опит ме прави изключително полезен, щом се опре до консултиране за софтуер. Ще се радвам, ако бих могъл да ви помогна с нещо.

Напишете първия коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Медиите за нас