Press "Enter" to skip to content

Росица Вълчева – говорещата с кучета и 0700 номера

Време за прочит: 2 минути

В следващите редове ще прочетете кратката история на Росица Вълчева, която за нас е както Джордж Клуни е за Nespressobrand ambassador, или казано на български посланик на марката. Само когото не е видяла, на него не е препоръчала да използва 0700. По този случай сме вметнали една от стилните реклами на Nespresso. 

Бихме описали Росица като човек, който обожава животните, като тя самата ни написа с главни букви, че ги обича. Не, драга Роса, ти не ги обичаш. Обожаваш ги. Росица не веднъж е помагала на животни в нужда, като осинови малко кученце, което е било малтретирано и дълго време се страхуваше от други хора. Пренавивайки лентата напред, кучето вече е голямо, прилича на това от снимката горе и се казва Клея. Не веднъж ме е молила и аз да си взема куче, тъй като имам голяма тераса. Аз пък взех, че осинових котката на съседите, която вече спи на дивана ми. Относно личен и професионален план, Росица е на 25 години, работи като счетоводител в shared-services center, което описва като отдел, който е част от бизнес извършвайки определена услуга за него. Тя също обича да пътува, да се забавлява и може би най-важното – да не се натоварва много. Наскоро даже се върна от екскурзия с приятеля си в Ливърпул.

Как разбрахте, че номерата 0700 са платени?

След като имах повреда с интернета и телевизията на Виваком и ми се наложи да им звъня. Дълго изчаквах да се свържа с оператор,прехвърляха ме от служител на служител. Когато дойде време да си платя сметката, разбрах, че е значително повишена заради разговор с 0700 номер.

Имахте ли начислена сметка към мобилния оператор след проведени разговори с 0700 номера?

Да, имах, около 20 лева може би за 15-20 минути.

Имало ли е прекалено дълго чакане за да бъде осъществена връзка с оператор?

Случвало ми се е да. Около 10-15 минути. Само да чакам да ме свържат с оператор. Сега с приложението обаче си чакам.

Ако сте чакали твърде дълго, били ли сте изнервени след това с разговора си с оператора?

Разбира се, отнасяли са си го. (Смее се)

Как разбрахте за приложението 0700?

Създателят на приложението Пламен ми е приятел. Той ми разказа за това приложение и аз реших да го пробвам. Много е удобно, препоръчах го на много приятели и колеги.

Приложението помогнало ли Ви е до сега?

Да, многократно. За да се обадя на А1, банката си или някоя друга институция, включително и медицински центрове.

Бихте ли го препоръчали на приятел?

Да, правя го редовно.

Смятате ли приложението за значимо?

Смятам приложението за много полезно и значимо. Защо трябва да плащаме допълнително след като всеки месец плащаме на мобилния си оператор и най-вече, защо да плащаме за разговори с институции, на които в повечето случаи сме клиенти? Що за глупост!

Споделете и Вие историята си


Междувременно, ако имате подобна история за завишени сметки с 0700 номера и искате да я споделите, за да може да бъде чута и от други потребители, бихте могли да го сторите, като ни пишете било то на мейл – [email protected], тук или във Фейсбук.

За мен изключително важно е да обогатявам знанията си, като 0700 успя да ми помогне изключително много с това – придобих познания за разработване на Android и iOS приложения, които тотално ми липсваха. Преди да създам iOS версията на 0700 беше нужно да създам и сървърно решение, което да ни улесни да добавяме нови номера. За десерт от към нови знания създадох и този блог, като преди това нямах кой знае какъв опит с WordPress. От към академично ниво, преследвам докторска степен. В професионален план се занимавам със софтуерно консултиране в сферата на ecommerce решенията. Всичкият този пъстър и богат опит ме прави изключително полезен, щом се опре до консултиране за софтуер. Ще се радвам, ако бих могъл да ви помогна с нещо.

Напишете първия коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Медиите за нас