Press "Enter" to skip to content

Препоръчано от нас – Сервиз за мобилни телефони

Време за прочит: 3 минути

С тази рубрика, целим да разкажем за хора, с които животът случайно ни е сблъскал и сме останали впечатлени от тяхната съвестна и добра работа. Считайки тези качества за редки, решихме да предадем доброто дело и на нашите потребители.

Историята на кратко

Дочупих си телефона, предварително си бях поръчал резервен дисплей. Понеже се нуждаех от него за да си върша работата го занесох в сервиз (NPhone в кв. Красно Село) в гр. София. Служителят, подозирам, от бързина вместо да го поправи, му нанесе и други щети. Занесох го в друг сервиз, където успяха да поправят въпросното устройство.

Историята на дълго

Лятото на 2020 си бях пукнал дисплея на телефона. Поръчах си нов дисплей с идеята да го подменя. В последствие, реших, че по-скоро бих ползвал телефона с пукнат дисплей, понеже познавайки се, очаквах в даден момент да го счупя изцяло. Този момент дойде едно лято по-късно (2021). Притиснат от невъзможността да се свържа с VPN за работата ми, реших да занеса телефона до най-близкия сервиз за да подменят дисплея.

От първия сервиз твърдяха, че новият дисплей е дефектен

След няколко часа ми звъннаха от сервиза, констатирайки, че резервният дисплей, който съм занесал е дефектен и не тръгва. Посъветваха ме да купя нов дисплей и да пробвам с него. Бях усъмнен от този факт и без ясната гаранция, че новият дисплей ще проработи реших да взема устройството и да го занеса в друг сервиз.

Съмненията ми, че може би са повредили допълнително телефона

Счупеният дисплей даваше признаци, че телефонът е включен – показваха се зелени ресни. След “ремонтът” дори това не се случваше. Позовавайки се на причинно-следствена връзка, стигнах до извода, че може би телефона е увреден допълнително, щом и старият дисплей не тръгваше.

Все пак реших да си закупя нов телефон

За да мога да си върша безпроблемно работата “по-евтино” ми излезе да си закупя нов телефон. От стария си бях изключително доволен и реших да пробвам да го поправя и после дам на родителите ми да го ползват.

Занесох телефона в сервиз Сатурн гр. Ямбол

В сервиз Сатурн си работи единствено собственикът – Веселин Костов. Преди много години бях занесал един мой стар телефон за подмяна на модула с камерата. От тогава бях останал с впечатление, че за Веселин на първо място му е да си свърши работата, на второ да вземе парите на клиента. Модулът, който опитахме да подменим не тръгна и Веселин отказа да ме таксува, колкото и да настоявах за това.

Тествахме хипотезата с дефектния дисплей

Веселин подозираше, че дисплеят може би наистина е дефектен. Реших да направя онлайн поръчка, за да мога да я върна в 14 дневен срок. Поръчах втори дисплей от CityTel, който Веселин подмени. Въобще не бях изненадан, като видяхме, че и вторият дисплей не тръгна. По този начин се потвърди хипотезата, че предния сервиз неволно е нанесъл щети.

Два дни по-късно получих обаждане, че телефонът е поправен

работещ телефон

Бях загубил надежда телефонът да може да бъде поправен лесно. За моя изненада два дни по-късно получих обаждане от Веселин, че телефонът е успешно поправен. Като заключение, мога да кажа, че се борих този телефон да бъде поправен. Поръчване на първи дисплей, поръчване на втори, връщане на втори дисплей, ноесене в един сервиз, носене в друг сервиз. Разправия. Историята все пак завърши с успешен край и майка ми щастливо си използва този телефон.

От тук нататък ще ползвам услугите на сервиз Сатурин и Веселин

Дори и това да означава, че ще пращам телефони по куриери. Старанието и качеството се намира трудно, за това реших да споделя тази история с потребителите ни. Добавихме и телефона на сервиза като препоръчан в приложението, за да може нашите потребители при нужда да се свържат и да получат най-добрата услуга, на която съм бил свидетел.

Благодарим с все сърце, на хората, които ни подкрепят

Екипът на 0700 е изцяло съставен от доброволци. Ще се радваме, ако нашата работа ви се струва полезна и ни подкрепите, както нашите ежемесечни дарители:
  • Златина Миленкова
  • С. Маринова
  • Илиана Башлиева
  • Миро Георгиев
  • Калоян
  • Александър Господинов
Ако считате каузата ни за значима, бихте могли да ни подкрепите ежемесечно тук или еднократно тук.

За мен изключително важно е да обогатявам знанията си, като 0700 успя да ми помогне изключително много с това – придобих познания за разработване на Android и iOS приложения, които тотално ми липсваха. Преди да създам iOS версията на 0700 беше нужно да създам и сървърно решение, което да ни улесни да добавяме нови номера. За десерт от към нови знания създадох и този блог, като преди това нямах кой знае какъв опит с WordPress. От към академично ниво, преследвам докторска степен. В професионален план се занимавам със софтуерно консултиране в сферата на ecommerce решенията. Всичкият този пъстър и богат опит ме прави изключително полезен, щом се опре до консултиране за софтуер. Ще се радвам, ако бих могъл да ви помогна с нещо.

Напишете първия коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Медиите за нас