Press "Enter" to skip to content

Нуждаем се от подкрепа за ежегодната сума за Apple – 2024 edition

Време за прочит: 1 минути
[Събрани – 120 от 180 лв.]


И тази година събираме сумата от 99 долара, нужна за да подновим абонамента към Apple. Без същия, приложението няма да бъде достъпно за инсталация от нови потребители. Обръщаме се отново към iOS общността ни, която ни е подкрепяла през изминалите няколко години.

Начини, по които можете да ни подкрепите:

Важно! Ако сте решили да ни подкрепите, моля проверете в началото на статията, дали не сме постигнали целта. Не дължим да съберем колкото се може по-голяма сума. Целта ни е единствено да покрием нужната сума за Apple за още една година. Бихме се радвали в случай, че решите да ни подкпреите и в Patreon като оставяме линк тук.

  • PayPal – [email protected]
  • Revolut – @plamentenev
  • Банков път – BG30RZBB91551008474970 – Титуляр – Пламен Тенев Тенев
  • PayPal – линк за дарение (PayPal уддържа сума от него)
  • Patreon – в случай, че искате да ни подкрепите с ежемесечни дарения, можете да го сторите от тук. Проваляме се изцяло с опитите си да качим малка част от потребителите ни с ежемесечни дарения. Бихме се радвали, ако решите да ни подкрепите по този начин.

Специални благодарности за подкрепата на:

  • Христо Христов – дарител за трета поредна година
  • Борислав Борисов – дарител за втора поредна година
  • Тихомир Тодоров – дарител за втора година

За мен изключително важно е да обогатявам знанията си, като 0700 успя да ми помогне изключително много с това – придобих познания за разработване на Android и iOS приложения, които тотално ми липсваха. Преди да създам iOS версията на 0700 беше нужно да създам и сървърно решение, което да ни улесни да добавяме нови номера. За десерт от към нови знания създадох и този блог, като преди това нямах кой знае какъв опит с WordPress. От към академично ниво, преследвам докторска степен. В професионален план се занимавам със софтуерно консултиране в сферата на ecommerce решенията. Всичкият този пъстър и богат опит ме прави изключително полезен, щом се опре до консултиране за софтуер. Ще се радвам, ако бих могъл да ви помогна с нещо.

Напишете първия коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Медиите за нас