Press "Enter" to skip to content

Техномаркет блокираха алтернативния си номер

Време за прочит: 1 минути

Преди седмица получихме сигнал от Калоян Канев, че номерът на Техномаркет дава постоянно заето.

Здравейте! 

Имам следния проблем с институция Техномаркет:

Посоченият стационарен телефон е перманентно зает, при опит за връзка в няколко дни и различни часови диапазони (в работно време).


Поздрави,
Калоян Канев. 

Отговорихме му, че ще следим номерът в идните дни, тъй като практиката показа, че някои номера известно време не могат да бъдат набирани – случвало се е с номера на Net1 даден ден да не може да бъде набран, и следващия ден да си функционира напълно нормално. Същото се е повтаряло и за няколко други номера. За съжаление, не е такъв случаят и с номера на Техномаркет. Набрахме го няколко пъти през тази една седмица, и той даваше все заето.

Бившият номер на Техномаркет

Поради тази причина го премахваме временно от услугата, тъй като не върши работа никому. В момента в който се сдобием с работещ алтернативен номер, го връщаме на секундата. Ще оценим и вашата помощ, ако случайно попаднете на номера и ни го изпратите.

За мен изключително важно е да обогатявам знанията си, като 0700 успя да ми помогне изключително много с това – придобих познания за разработване на Android и iOS приложения, които тотално ми липсваха. Преди да създам iOS версията на 0700 беше нужно да създам и сървърно решение, което да ни улесни да добавяме нови номера. За десерт от към нови знания създадох и този блог, като преди това нямах кой знае какъв опит с WordPress. От към академично ниво, преследвам докторска степен. В професионален план се занимавам със софтуерно консултиране в сферата на ecommerce решенията. Всичкият този пъстър и богат опит ме прави изключително полезен, щом се опре до консултиране за софтуер. Ще се радвам, ако бих могъл да ви помогна с нещо.

2 Коментари

 1. Валентин
  Валентин януари 20, 2019

  Здравейте,
  Подобен проблем имах с ,bulins-проверка на щети.Когато се обаждам през приложението никой не вдига,при свързване без приложението имаше връзка .Защо не вдигат
  през приложението?

  • Пламен Тенев
   Пламен Тенев януари 20, 2019

   Здравейте!

   Номерът е на служител, а не на самата централа. Потребител ни го беше изпратил, понеже често му се е налагало да звъни на 0700 и от някъде се беше сдобил с него. Съжалявам, че не можем да помогнем повече. Пробвайте да звънните в работно време. Може служителите да са били в отпуск. Това са нещата които ми идват на у.

   Хубава вечер,
   Пламен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Медиите за нас