Press "Enter" to skip to content

Техномаркет блокираха алтернативния си номер

Време за прочит: 1 минути

Преди седмица получихме сигнал от Калоян Канев, че номерът на Техномаркет дава постоянно заето.

Здравейте! 

Имам следния проблем с институция Техномаркет:

Посоченият стационарен телефон е перманентно зает, при опит за връзка в няколко дни и различни часови диапазони (в работно време).


Поздрави,
Калоян Канев. 

Отговорихме му, че ще следим номерът в идните дни, тъй като практиката показа, че някои номера известно време не могат да бъдат набирани – случвало се е с номера на Net1 даден ден да не може да бъде набран, и следващия ден да си функционира напълно нормално. Същото се е повтаряло и за няколко други номера. За съжаление, не е такъв случаят и с номера на Техномаркет. Набрахме го няколко пъти през тази една седмица, и той даваше все заето.

Бившият номер на Техномаркет

Поради тази причина го премахваме временно от услугата, тъй като не върши работа никому. В момента в който се сдобием с работещ алтернативен номер, го връщаме на секундата. Ще оценим и вашата помощ, ако случайно попаднете на номера и ни го изпратите.

За мен изключително важно е да обогатявам знанията си, като 0700 успя да ми помогне изключително много с това – придобих познания за разработване на Anroid и iOS приложения, които тотално ми липсваха. Преди да създам iOS версията на 0700 беше нужно да създам и сървърно решение, което да ни улесни да добавяме нови номера. За десерт от към нови знания създадох и този блог, като преди това нямах кой знае какъв опит с WordPress. От към академично ниво, преследвам докторска степен. В професионален план се занимавам със софтуерно консултиране в сферата на ecommerce решенията. Всичкият този пъстър и богат опит ме прави изключително полезен, щом се опре до консултиране за софтуер. Ще се радвам, ако бих могъл да ви помогна с нещо.

2 коментара

 1. Валентин
  Валентин януари 20, 2019

  Здравейте,
  Подобен проблем имах с ,bulins-проверка на щети.Когато се обаждам през приложението никой не вдига,при свързване без приложението имаше връзка .Защо не вдигат
  през приложението?

  • Пламен Тенев
   Пламен Тенев януари 20, 2019

   Здравейте!

   Номерът е на служител, а не на самата централа. Потребител ни го беше изпратил, понеже често му се е налагало да звъни на 0700 и от някъде се беше сдобил с него. Съжалявам, че не можем да помогнем повече. Пробвайте да звънните в работно време. Може служителите да са били в отпуск. Това са нещата които ми идват на у.

   Хубава вечер,
   Пламен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Медиите за нас
Безплатен имейл бюлетин
Прочетете последните новини първи
Ценим вашите данни и няма да бъдат предоставяни на трети страни.