Press "Enter" to skip to content

MediaBricks организира събитие в подкрепа на българските олимпийци

Време за прочит: 1 минути

Любимата ни медия MediaBricks организира събитие, с което цели да подкрепи финансово българските олимпийци по природни науки. Любима ни е, не защото ни подкрепи неколкократно в това, което вършим, а защото изважда наяве прекрасните неща, които се случват в България.

Свикнали сме да сме обляни с негативизъм

Медиите (не само в България) успяват да хванат вниманието на зрители/читатели чрез негативизъм. Може би сте забелязали, че новините по българските медии почти винаги започват с негативните си вести – било то за зараза, смърт, пожар итн. Изложен ежедневно на този поток от данни, обикновенния ползвател на новинарската медия (било то телевизионна или интернет-базирана) остава с впечатлението, че в България нищо хубаво не се случва. С времето то прораства до убеждение. Неизбежно е!

Глъдка свеж въздух

Дори само ако последвате фейсбук страницата на MediaBricks, ще се убедите с времето, че в България наистина се случват страхотни неща. Медията доста често посреща български олимпийци, завръщащи се на столичното летище. Негативни новини там просто няма да срещнете.

Благодарим за пореден път за вярата в нас

MediaBricks не веднъж ни е подкрепила с платени реклами в социалните мрежи. Нито веднъж не го бяхме очаквали. Това ни подейства като стероиди и ни мотивира да продължим да даваме стойност на българските граждани. Благодарим за пореден път.

Заставаме зад каузата

Каузата, според нас, наистина си струва. Ние самите ще бъдем на събитието за да го подкрепим. Билети за него може да си купите от тук. Важно е да се отбележи, че всички приходи от билети ще отидат директно в дарителската сметка на Сдружението на олимпийските отбори по природни науки (СООПН).

За мен изключително важно е да обогатявам знанията си, като 0700 успя да ми помогне изключително много с това – придобих познания за разработване на Android и iOS приложения, които тотално ми липсваха. Преди да създам iOS версията на 0700 беше нужно да създам и сървърно решение, което да ни улесни да добавяме нови номера. За десерт от към нови знания създадох и този блог, като преди това нямах кой знае какъв опит с WordPress. От към академично ниво, преследвам докторска степен. В професионален план се занимавам със софтуерно консултиране в сферата на ecommerce решенията. Всичкият този пъстър и богат опит ме прави изключително полезен, щом се опре до консултиране за софтуер. Ще се радвам, ако бих могъл да ви помогна с нещо.

Напишете първия коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Медиите за нас