Press "Enter" to skip to content

Нова функционалност – филтриране на новодобавените институции

Време за прочит: 2 минути
39Shares

От няколко месеца си бяхме говорили да има функционалност, която да подсказва за новите институции. За да стане това реалност беше нужно да се преработи сървърното приложение, което до преди седмица си нямаше и понятие кога е добавена дадена институция. След като това беше вече на лице от там можехме да преработим и другите приложения. Наистина смятахме, че тази функционалност би била потребна не само за потребителите, а и за самите нас, като тук давам личен пример – на мен често ми се случва да не знам кои институции са били добавени от други членове от екипа. За това запретнахме ръкави и я преведохме в реалност. Към момента тази функционалност е налична в уеб и Android приложението. Обещавам да догоня iOS версията, веднъж щом се сдобия с Mac (на Windows е доста затруднено разработването).

Добавихме и намирането на нови институции чрез ключова дума

Осен визуализирането на нова институция се чудихме за как най-лесно за разработване бихме могли да добавим намирането на всички нови институции и го направихме чрез ключова дума. Въвеждайки в полето за търсене няколко от следните ключови думи, ще извади всички нови институции:

  • new!
  • novo!
  • ново!
  • nova!
  • нова!
Нови институции чрез ключова дума
Всички нови институции чрез ключова дума

Важното в случая е удивителният знак (!), която добавихме за да се избегне показването на институции, които съдържат ново/novo както можете да видите от долната снимка:

Леново се показва погрешно
Без удивителния знак IBS сервиз излиза като нов поради съдържанието на lenovo

Можете да използвате всяка една от гореизброените ключови думи, без значение на латински или на кирилица. Важното е да запомните удивителната. Било то new! ново! novo! нова! nova!, по всеки един начин ще успеете да достъпите новите институции. Относно съобщението, че дадена институция е добавена наскоро, то ще стои месец, след което бива премахнато и институцията ще се показва като останалите.

Мислим, че тази функционалност би била потребна за хората, които следят развитието на приложението и го ползват често. По този начин добавяме още едно ниво на прозрачност между нас и потребителите.

Един коментар

  1. Радостина
    Радостина ноември 9, 2018

    Браво отново! За разлика от всички институции, които се грижат за нашето “удобство “, Вие реално се грижите за нас и нашето Удобство! Хиляди благодарности и да сте живи и здрави! Добре че Ви има!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Медиите за нас