Press "Enter" to skip to content

Няколко институции, на които можете да подадете сигнал

Време за прочит: 2 минути

Вероятно сте забелязали, че добавяме нови институции към базата от данни почти всеки ден, като за това също допринасят и доста потребители с техните сигнали и намерени номера. Бихме желали да акцентираме на няколко институции, като “Помощ за отказ от тютюнопушенето“. За останалите които не пушат, но ги дразни дима на обществените места,  като тук давам личен пример, има телефоните на РЗИ (Регионалните Здравни Инспекции) по райони. Те са местата където се подават жалби и сигнали при нередности касаещи здравния контрол. Добавихме ги, защото мислим че ще са ви от полза и не всички търговски обекти са лоялни и са дали истинските такива телефони, за да не бъдат санкционирани. Запознати сме със случаи, когато заведение дава номера на управителя, и уж сигналът бива “подаден”, но последствие от него няма.

Обърнете внимание, че на някои от институциите пише “още телефони в Info“, а линкът от дясно води до друга страница с по-детайлна информация.

РЗИ по региони и сайтовете им

Другата полезна връзка е КЗП (Комисията за Защита на Потребителите) с телефони по региони и за ваше улеснение връзка към електронната форма за подаване на жалба и сигнал в сайта им.

КЗП по региони и линк към електронна жалба/сигнал

В този ред на мисли добавен е и телефона на иснтитуция, репрезентираща така наречената четвърта власт – “Господари на ефира”, защото както знаете с тях нещата се случват.

Добавен е също телефон и сайт за сигнали против корупция в МВР. Пътуващите в столичното метро от друга страна, могат да намерят номера за забравен багаж, тъй като бива продиктуван от време на време и е твърде дълъг за запомняне.

Ще продължаваме да добавяме още полезни връзки, за да може вие, лесно да намирате важната за вас информация, както и да спестите, избягвайки 0700 номерата.

Важно: Напомняме, че има някои стари планове на А1/Мтел от преди няколко години, които не включват минути към фиксирани номера. Направете справка, защото набирайки домашен телефон ще бъдете таксувани според плана ви, обикновено около 25-30 ст./мин. без ДДС.

Системен администратор съм в голяма болница. Обичам в свободното си време да участвам в проекти, с които да помогна на хората. Превеждал съм непрофесионално приложения за Android и Windows, както тестване и обратна връзка на различни софтуерни продукти.  Когато се запознах с програмата на Пламен реших, че си заслужава и трябва да участвам в проекта му. Занимавам се основно с тестване, малко визуално оформление, контакти, идеи. Мисля, че има бъдеще в 0700 и освен един универсален указател, с много полезна информация, спестява и пари на потребителите и това го прави много ценен.

4 Коментари

 1. Димитър Никодимов Димитров
  Димитър Никодимов Димитров април 14, 2020

  Подготвят демонтаж,премахване на антената по известна като шилото намираща се край с.Вакарел
  Това е историята на радйопредаването .Може ли да се даде гласност с/у това беьумие

 2. Илона Иванова
  Илона Иванова ноември 9, 2022

  Добър ден!Искам да подам сигнал за нередности във Телк Плевен! Първо лошо отношение към болни и салати хора ,който чакат вън на открито и не се допускат вътре за документи и подаване на такива! Всеки знае там /пациенти и лекари/обществена тайна как се минава на телк!Срещу парично заплащане във документи или плик на комисиите! Моля проверете нещата са много зле откъм корупция Там!От много години е така!Подиграват се със хората!Това и със мен се случи!Не си платил няма телк!Поздрави Иванова!

 3. plamen
  plamen декември 14, 2022

  zdraveite,kak moga da se svarja s vas za da podam signal za izmama s nedvijim imot

 4. Соня
  Соня юни 5, 2023

  Искам да подам сигнал за извършено фалшиво разчитане
  на образна диагностика, в резултат на което се та съм с над 50 лезии с размери над 1.5 с, а тогава съм имала 4. съвсем малки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Медиите за нас