Press "Enter" to skip to content

Нуждаем се от подкрепа за ежегодната сума за Apple – 2022 edition

Време за прочит: 1 минути
[Събрани – 185 от 185 лв.]

И тази година събираме сумата от 99 долара, нужна за да подновим абонамента към Apple. Без същия, приложението няма да бъде достъпно за инсталация от нови потребители. Обръщаме се отново към iOS общността ни, като тази година сме приятно изненадани, че Красимир Господинов се е сетил превантивно и е изпратил дарение, с призив, че е спестил стотици левове и да продължаваме да го поддържаме.

Повече по темата бихте могли да прочетете тук.

Начини, по които можете да ни подкрепите:

Важно! Ако сте решили да ни подкрепите, моля проверете в началото на статията, дали не сме постигнали целта. Не дължим да съберем колкото се може по-голяма сума. Целта ни е единствено да покрием нужната сума за Apple за още една година. Ако все пак желаете да ни подкрепите, бихте могли да го сторите като се абонирате за ежемесечни дарения тук.

 • PayPal – [email protected]
 • Revolut – @plamentenev
 • Банков път – BG30RZBB91551008474970 – Титуляр – Пламен Тенев Тенев
 • PayPal – линк за дарение (PayPal уддържа сума от него)
 • Patreon – в случай, че искате да ни подкрепите с ежемесечни дарения, можете да го сторите от тук. Проваляме се изцяло с опитите си да качим малка част от потребителите ни с ежемесечни дарения. Бихме се радвали, ако решите да ни подкрепите по този начин.

Специални благодарности за подкрепата на:

 • Красимир Господинов – Здравейте наближава датата на която трябва да се плати таксата за appstore изпратих 5€ по сметката на Пламен Тенев спестил съм стотици левове от 0700 продължавайте да го поддържате 😁. (Красимир дарява втора поредна година. Страхотен сте!)
 • Венета И. – 0700 в appstore за годишната такса
 • Христо Х.
 • Орлин Семов – дарител за втора поредна година
 • Жана Тасева – дарител за втора поредна година
 • Николай Андонов
 • Теодор Т. – за 0700 или кафе
 • Кристиян П.
 • Златина M.
 • Стоян С.
 • Трейдинвест.БГ ЕООД
 • Руслан Апостолов
 • Иван Инджов

За мен изключително важно е да обогатявам знанията си, като 0700 успя да ми помогне изключително много с това – придобих познания за разработване на Android и iOS приложения, които тотално ми липсваха. Преди да създам iOS версията на 0700 беше нужно да създам и сървърно решение, което да ни улесни да добавяме нови номера. За десерт от към нови знания създадох и този блог, като преди това нямах кой знае какъв опит с WordPress. От към академично ниво, преследвам докторска степен. В професионален план се занимавам със софтуерно консултиране в сферата на ecommerce решенията. Всичкият този пъстър и богат опит ме прави изключително полезен, щом се опре до консултиране за софтуер. Ще се радвам, ако бих могъл да ви помогна с нещо.

3 Коментари

 1. краудфъндинг платформи
  краудфъндинг платформи януари 20, 2024

  Краудфъндинг платформите предоставят уникална възможност за обединяване на хора около общи идеи и проекти. Чрез събиране на малки суми от голям брой хора, тези платформи подкрепят разнообразни инициативи – от стартапи и изкуство до благотворителност. Те не само осигуряват финансова подкрепа, но и създават общност, която споделя общи страсти и вярва в силата на колективното действие. 🌐🤝
  https://whydonate.com/bg/blog/platformi-za-kraudfunding-v-evropa/

 2. платформи за инвестиране
  платформи за инвестиране януари 20, 2024

  Платформите за инвестиране предоставят отлична възможност за диверсификация на портфейла и постигане на финансови цели. С тях инвеститорите имат лесен достъп до различни инструменти като акции, облигации и криптовалути. Тези платформи не само улесняват процеса на инвестиране, но и предоставят информация и анализи, които помагат на потребителите да вземат информирани решения за техните портфейли и инвестиционни стратегии. 📈💼
  https://whydonate.com/bg/blog/platformi-za-kraudfunding-v-evropa/

 3. краудфъндинг българия
  краудфъндинг българия януари 21, 2024

  Краудфъндинг в България се превръща в сила на промяната, като предоставя възможност за финансиране на иновативни проекти и творчески идеи. Платформите за краудфъндинг в страната събират енергията и подкрепата на общността, отваряйки врати за стартъпи, изкуство, благотворителност и много други. Този социален подход към финансиране създава път за реализация на амбициозни проекти и насърчава солидарността сред българските граждани. 🌐🇧🇬
  https://whydonate.com/bg/blog/kraudfunding-v-bulgariya/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Медиите за нас