Press "Enter" to skip to content

Поредният дълго издирван номер беше намерен – Сосиете Женерале

Време за прочит: 2 минути

Снощи докато си разглеждах имейлите попаднах на мейл със subject 
Телефон експресбанк, изпратен от Румен Желев. Бях нетърпелив и отваряйки го се чувствах все едно съм намерил заровено ковчеже със съкровище и предстоеше да разбера какво всъщност се крие там. Съкровище имаше, а то се състоеше от десетина цифри. Набирайки тези вълшебни цифри бях поздравен и от IVR-а на Сосиете Женерале (Interactive Voice Response – де факто автоматичния отговор с глас, който имат повечето институции). Веднага отговорих на Румен и го попитах дали има нещо против да бъде цитиран в блога.


Трябваше по-рано да се сетя да изпратя номера. 

Научих го след обаждане от кол центъра с предложение за кредит, а аз тогава работих в банката и беше безсмислено 🙂
Доста време преди това съм се дразнил на тези 0700, с който ни дерат операторите и се зарадвах като се появи това приложение.
Нямам нищо против да ме споменеш в блога, дано да е полезен за повече потребители номера.
Някой питал ли е номер за онлайн магазина  gsstroimarket.bg. Настройвал съм централата там и може би мога да намеря номера


Поздрави,
Румен

Имейл от Румен Желев

Сосиете Женерале преминават от 0700 към 0800

Относно Sociate Generale, трудностите с откриването на номера им бяха поради факта, че 2017 година са преминали от безплатния 0800 към платения 0700. 0800 номера все още беше активен, но отговаряше, че номерът е сменен и препращаше към 0700. Еконт също бяха мигрирали от 0800 към 0700. Надявам се това да не се превръща в тенденция. 

Номерът на Societe Generale наличен в 0700

От днес номерът е наличен във всички версии на 0700. Хиляди благодарности на Румен за предоставения номер, ако не се налагат много усилия за това. Всеки намерен номер е като малка победа за потребителите. Номер по номер, началото на 2018 започнахме с 30, докато вече са с около 300 отгоре. От приложение разработено на шега, се превръщаме в институция, с която и големите компании се свързват с нас, за да ни предоставят алтернативните си номера. Без голямата база от потребители това нямаше как да се случи. Израснахме заедно и ще продължаваме да растем. 

За мен изключително важно е да обогатявам знанията си, като 0700 успя да ми помогне изключително много с това – придобих познания за разработване на Android и iOS приложения, които тотално ми липсваха. Преди да създам iOS версията на 0700 беше нужно да създам и сървърно решение, което да ни улесни да добавяме нови номера. За десерт от към нови знания създадох и този блог, като преди това нямах кой знае какъв опит с WordPress. От към академично ниво, преследвам докторска степен. В професионален план се занимавам със софтуерно консултиране в сферата на ecommerce решенията. Всичкият този пъстър и богат опит ме прави изключително полезен, щом се опре до консултиране за софтуер. Ще се радвам, ако бих могъл да ви помогна с нещо.

Напишете първия коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Медиите за нас