Press "Enter" to skip to content

Благодарим ви за вярата в нас!

Време за прочит: 3 минути

Още не е изминала една година от създаването на 0700, а успяхме да постигнем толкова много. Постигнахме го заедно. Постигнахме го и благодарение на медии, които указват своята подкрепа многократно. С тази публикация бихме желали да им благодарим за вярата, която имат в нас. Напълно осъзнаваме факта, че без тези медии, нямаше да достигнем до толкова много потребители.

Media Bricks logo

Media Bricks е медия, която отразява предимно успехите на млади българи по състезания и олимпиади в чужбина. За нас, тя е глътка свеж въздух и доказателство, че в България има млади хора, които постигат много. Media Bricks, не веднъж публикуваха новини относно 0700. Също така, толкова много повярваха в мисията ни, че платиха реклама във фейсбук три пъти, за да може повече българи да избегнат ненужни разходи, които им биват начислявани. 

Digital bg logo

Digital.bg е медия с новини и съвети предимно за технологии. Изключително много се радваме на публикациите им “5 начина …”, “10 полезни трика”, които целят да помогнат и да научат българските потребители на нещо ново. Не веднъж медията отрази за създаването на Android и iOS версията.

uspelite.bg logo

Успелитe e медия, която изкарва наяве хората, борещи се да променят положението към по-добро. Благодарности на Радостина Иванова за прекрасната статия, която отрази нашето приложение. Ако търсите вдъхновение, това е мястото.

MobileBulgaria е един от най-големите технологични сайтове в нашата страна. Създадохме първата версия на Android приложението, базирана на тема в техния форум, където будни потребители дискутираха за алтернативни номера. От там бяха се събрали тридесетина номера. Те бяха и първата медия, която отрази 0700. Приложението беше създадено на 17 януари, Сряда и само два дни по-късно те публикуваха новината – 19 януари, Петък. Това помогна на изключително много хора да разберат как могат да спестят излишни сметки.

Благодарение на Георги Софронов, слушателите на БНР Шумен успяха да разберат, как биха могли да избегнат излишни сметки към мобилния си оператор. Изключително сме благодарни и търсим активно номера на енерго дружеството за региона.

Bloomberg TV logo

Благодарим за поканата в Bloomberg TV Bulgaria от страна на Калина Донкова и 
Светозар Димитров. В предаването “В Развитие” успяхме да разкажем и за бъдещите стъпки, които в последствие реализирахме, за да предоставим по-добра услуга на потребителите, а именно разработването на сървърно приложение. Изключително сме благодарни за предоставената възможност

Nova tv logo

Марина Малашева и екипът ѝ продуцираха обстоен репортаж, който засегна и жалбите, подадени към Комисия за защита на потребителите, относно завишени сметки покрай 0700 номера, както и решението на проблема, което ние предлагаме. 

Благодарности на Камен Лисички и екипът му за страхотния репортаж, с който успяхме да запознаем зрителите на предаването “Преди обед”. Камен беше единственият репортер, който познавах. Дълго време нямах увереността да му споделя за приложението, тъй като смятах, че не е нищо особено. Габриела Александрова ми беше споделила, че това изобщо не е така, и че съм създал нещо, което действително е в полза на потребителя. Нейните думи отекваха като ехо в съзнанието ми и в крайна сметка реших да действам. Никога няма да забравя и думите на Камен, че го получава запитвания от негови познати за какво ли не, и че приложението което създадохме заслужава да бъде разказано.

За мен изключително важно е да обогатявам знанията си, като 0700 успя да ми помогне изключително много с това – придобих познания за разработване на Android и iOS приложения, които тотално ми липсваха. Преди да създам iOS версията на 0700 беше нужно да създам и сървърно решение, което да ни улесни да добавяме нови номера. За десерт от към нови знания създадох и този блог, като преди това нямах кой знае какъв опит с WordPress. От към академично ниво, преследвам докторска степен. В професионален план се занимавам със софтуерно консултиране в сферата на ecommerce решенията. Всичкият този пъстър и богат опит ме прави изключително полезен, щом се опре до консултиране за софтуер. Ще се радвам, ако бих могъл да ви помогна с нещо.

Напишете първия коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Медиите за нас