Press "Enter" to skip to content

Историята на Станислава Панталеева и множеството ѝ занимания

Време за прочит: 3 минути

В началото на месеца, получих съобщение със скрийншота по-долу от Гюлер Ахмедова. С нея се познаваме от обучение по предприемачество, като самата тя развива езиковата школа La Scoula.

Споделяйки поста с екипа, бяхме изключително впечатлени, че всъщност сме успели да дадем стойност на група, която никога не е била предвидена да бъде бенифициент на нашите услуги – тази на чужденците в София.

Между другото, като окото на Мордор сме, навсякъде сме пуснали по едно пипало и нищо не ни убягва.

След като се присъединих в групата, успях да питам за обратна връзка, смятат ли потребителите за потребно да добавим в бъдещ етап превод на английски език.

Авторът на самия пост

Станислава Панталеева отговори, че намира приложението за полезно и изказа своята благодарност.

Веднага използвах този микро момент с покана за интервю, която, очевидно, тя прие. Станислава, или както приятелите често я наричат Съни, се занимава професионално с обработката на уеб съдържание (web content) като обслужва онлайн магазините timer.bg и shine.bg. Също така притежава собствен семеен бизнес, занимаващ се с ръчната изработка на традиционни мартеници, които може да откриете на martenicite.bg. Всяка година с martenicite.bg имат благотворителна инициатива с Heroes Wanted, която им стопля сърцата и са щастливи от възможността да бъдат част от нея.

Междувременно, си направих известие, което да ми напомни през следващия февруари от къде да си купя мартеници.

През свободнот време, което ѝ остава, Съни обича да се разхожда, целево или не, да пише, и да гледа неприлично количество сериали. Случва се и да препоръчва на хората къде и какво да намерят както е случаят с групата с чужденците и 0700.

Как разбрахте, че номерата 0700 са платени?

До колкото знам номерата 0700 са безплатни, ама не съвсем. Разбрах го покрай интернет доставчика ми, където, когато се обадиш чуваш съобщение, че “това е безплатен номер”. Но когато дойде сметката се оказва, че не е точно така. Когато ги запитах защо се получава така те ми отговориха, че не начисляват такса за номера, но мобилния оператор го прави. Как точно се случва не знам, но явно и безплатните не са безплатни.

Имахте ли начислена сметка?

Да, имах такава сметка и точно тогава обърнах внимание. За първи път, мисля, ми се наложи да търся алтернатива на платен номер и май така попаднах на приложението, при нужда от връзка с WizzAir. Който се е сблъсквал знае, че имат безобразно скъп номер, никакъв друг вариант за връзка и може да изчакваш с часове. Не е изключено за билет от 15 евро да платиш 20-30-40 лв сметка, ако трябва нещо да се промени.

Изчаквали ли сте да бъде прието обаждането?

Абсолютно, такъв опит съм имала основно с WizzAir. Някои фирми имат добрата практика (Нет1 са от тях) да връщат обаждане, ако затвориш и да съобщтават нещо от сорта “Ако не желаете да чакате, затворете и наш сътрудник ще се свърже с Вас.” И до момента са го спазвали.

Били ли сте изневрвени след такъв разговор?

Зависи от случая, ако оператора успее да ми помогне вероятно няма да нервнича, но ако след чакането попадна на някой некомпетентен и това ми струва още нерви, а и пари заради времето на телефона, определено ще има доста нерви.

Как разбрахте за приложението 0700?

Ако не се лъжа (не съм 100% сигурна), при търсене на алтернатива за разговор с WizzAir. И то в случай на тяхна вина, но това никой не го бърка, ти трябва да ги намериш, за да решиш проблемът, който са предизвикали те.

Приложението помогнало ли Ви е до сега?

Абсолютно, ползвам го винаги, когато видя номер с 00 отпред 😉

Бихте ли го препоръчали на приятел?

Препоръчвам го редовно. Хората, които не знаят за него, винаги реагират изненадани и много позитивно, че има такава алтернатива на платените номера.

Как бихме могли да направим услугата по-добра?

Намерте начин да я популизирате.

Споделете и Вие историята си


Междувременно, ако имате подобна история за завишени сметки с 0700 номера и искате да я споделите, за да може да бъде чута и от други потребители, бихте могли да го сторите, като ни пишете било то на мейл – [email protected], тук или във Фейсбук.

Благодарим с все сърце, на хората, които ни подкрепят

Екипът на 0700 е изцяло съставен от доброволци. Ще се радваме, ако нашата работа ви се струва полезна и ни подкрепите, както нашите ежемесечни дарители:
  • Златина Миленкова
  • С. Маринова
  • Илиана Башлиева
  • Миро Георгиев
  • Калоян
  • Александър Господинов
Ако считате каузата ни за значима, бихте могли да ни подкрепите ежемесечно тук или еднократно тук.

За мен изключително важно е да обогатявам знанията си, като 0700 успя да ми помогне изключително много с това – придобих познания за разработване на Android и iOS приложения, които тотално ми липсваха. Преди да създам iOS версията на 0700 беше нужно да създам и сървърно решение, което да ни улесни да добавяме нови номера. За десерт от към нови знания създадох и този блог, като преди това нямах кой знае какъв опит с WordPress. От към академично ниво, преследвам докторска степен. В професионален план се занимавам със софтуерно консултиране в сферата на ecommerce решенията. Всичкият този пъстър и богат опит ме прави изключително полезен, щом се опре до консултиране за софтуер. Ще се радвам, ако бих могъл да ви помогна с нещо.

Напишете първия коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Медиите за нас