Press "Enter" to skip to content

Историята на Милена Иванова, която помага на жените да процъфтяват в любовта

Време за прочит: 2 минути

С Милена ни се приплетоха съдбите като участници в обучение за предприемачество. Спомням си, как темата като коучинг я влечеше и искаше да създаде speed dating (спийд дейтинг) за да може да помогне на повече хора да открият любовта. Няколко години по-късно тя започва своята дейност като женски трньор, като мисията и е да помогне на жените да преодолеят страховете и трудностите, да си повишат самочувствието и женската си енергия, за да успеят да намерят мъжа, с когото да изградят шастлива връзка и семейство. Можете да се запознаете повече с нейната дейност на уеб или фейсбук страниците ѝ.

Разкажете ни повече за Вас

Аз съм Милена Иванова – женски треньор, енергиен терапевт и констелатор.

Милена Иванова

Хората ме описват като светъл, весел, жизнерадостен, оптимистичен човек, бликащ от енергия. Така се чувствам самата аз, това и излъчвам. Също така съм и романтичка по душа и моята мисля е да помагаш на жените, постигнали успех в кариерата, да пожънат успех и в любовта като привлекат най-правилния за тях партньор, с когото да изградят щастливи отношения и пълноценен брак. Отношения, в които се чувстват обичани, обожавани, признати, уважавани, удовлетворени. Вярвам, че светът е за двама. Ако и ти вярваш в това, но срещащ трудности с привличането, общуването и изграждането на отношения с мъж, може да се свържеш с мен чрез линковете по-горе.

Как разбрахте, че номерата 0700 са платени?

Познавам Пламен от предприемаческа академия, в която се обучавахме заедно. А по-късно чух историята му в телевизионна интервю за неговия опит с Мтел и как това го вдъхновило да създаде приложението в полза на обществото.

Имахте ли начислена сметка?

Със сигурност съм имала, не винаги съм обръщала внимание на това, допреди да чуя от Пламен какво се случва и как тези номера 0700 трупат значителна сметка.

Изчаквали ли сте да бъде прието обаждането?

Може би съм чакала около десетина минути и търпението ми е свършвало до тук, затваряла съм и отново съм набирала.

Били ли сте изневрвени след такъв разговор?

Абсолютно, неприятно е толкова дълго чакане и е напълно възможно това вътрешно напрежение, което се е събрало в мен, да се е усещало в тона и интунацията ми при последващия разговор с оператора.

Приложението помогнало ли Ви е до сега?

Много ми е помогнало приложението, доста често го използвам и съм благодарна, че го има. Препоръчвам го и на приятели.

Смятате ли приложението за значимо?

Приложението 0700 е невероятно добър продукт с много полезна стойност за обществото. Радвам се да съм негов потребител. Вярвам, че помага не само на мен в това да си спестя излишни нерви в чакане, но и пари.

Споделете и Вие историята си


Междувременно, ако имате подобна история за завишени сметки с 0700 номера и искате да я споделите, за да може да бъде чута и от други потребители, бихте могли да го сторите, като ни пишете било то на мейл – [email protected], тук или във Фейсбук.

Благодарим с все сърце, на хората, които ни подкрепят

Екипът на 0700 е изцяло съставен от доброволци. Ще се радваме, ако нашата работа ви се струва полезна и ни подкрепите, както нашите ежемесечни дарители:
  • Златина Миленкова
  • С. Маринова
  • Илиана Башлиева
  • Миро Георгиев
  • Калоян
  • Александър Господинов
Ако считате каузата ни за значима, бихте могли да ни подкрепите ежемесечно тук или еднократно тук.

За мен изключително важно е да обогатявам знанията си, като 0700 успя да ми помогне изключително много с това – придобих познания за разработване на Android и iOS приложения, които тотално ми липсваха. Преди да създам iOS версията на 0700 беше нужно да създам и сървърно решение, което да ни улесни да добавяме нови номера. За десерт от към нови знания създадох и този блог, като преди това нямах кой знае какъв опит с WordPress. От към академично ниво, преследвам докторска степен. В професионален план се занимавам със софтуерно консултиране в сферата на ecommerce решенията. Всичкият този пъстър и богат опит ме прави изключително полезен, щом се опре до консултиране за софтуер. Ще се радвам, ако бих могъл да ви помогна с нещо.

Напишете първия коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Медиите за нас