Press "Enter" to skip to content

Историята на Д-р Евдокия Тодорова, нейната кауза и преживяванията и с 0700 номера

Време за прочит: 2 минути

Д-р Евдокия Тoдорова ни беше подала заявка за добавяне на телефонен номер и от дума на дума обменихме близо 15 имейла с нея. Стигнахме дори и до съвети какъв мобилен телефон да си вземе. Разговорът беше доста приятен и решихме да я помолим да сподели историята си за това как е попаднала на приложението 0700. Тя откликна с драго сърце и на долните редове ще прочетете за нейните премеждия с 0700 номера.

Разкажете ни повече за Вас

Аз се казвам Д-р Евдокия Тодорова,лекар по дентална медицина.

Д-р Евдокия Тодорова

Всеки ден, лекувайки пациентите си, се сблъсквам с очакване за болка и неприятни изживявания. Щастлива съм, че в повечето случаи, въпреки зададеното негативно мнение за нас зъболекарите, човекът благодари и си тръгва видимо доволен и спокоен, заради изграденото доверие между нас! Така, все пак, живея с мисълта,че преди всичко помагам и в същото време променям, така вкорененото в съзнанието на хората, негативно отношение към професията и тези, които я упражняват.

Как разбрахте, че номерата 0700 са платени?

В процеса на контактуване с различни институции по работа, забелязах, че разговорите с номера, започващи с 0700, към обичайната ми сметка за телефон, се добавят доста неприятни допълнителни суми. И това при положение,че имам неограничени безплатни разговори към всички национални мрежи! Разглеждайки детайлната ми справка от фактурите, се уверих, че сметката ми „набъбва“ значително, когато съм разговаряла с номера от 0700. Освен това, явно, не случайно, ми се е случвало многократно да изчаквам много дълго време за връзка с оператор, което още повече повишава стойността на заплащаната от мен сметка. Абсолютно винаги, след подобно чакане, слушайки някаква мелодийка, вместо връзка с оператор съм била доста изнервена, с рязък тон и ироничен изказ, когато все пак се свържа с физическо лице.

Как разбрахте за приложението 0700?

Разбрах за приложението 0700 от приятел и веднага си го свалих на телефона. От този момент нататък, винаги когато видя телефон за връзка, започващ с 0700, съм намирала в приложението алтернативен номер, на който ми е напълно изгодно да звъня и са ми спестявани много средства.

Бихте ли го препоръчали на приятел?

Препоръчвала съм приложението 0700 на всичките си приятели, които успешно го ползват и са безкрайно доволни!

Смятате ли приложението за значимо?

Смятам, че приложението 0700 е от малкото изключително ценни приложения и съм много благодарна на създателя и вероятно многото анонимни приятели, които помагат с информация за нови телефонни номера, заместващи 0700. Не мога да си обясня ,защо почти всички фирми и институции, работещи с клиенти, заявяват такъв номер (0700) от мобилните оператори! Нещо повече, същите фирми и институции, подвеждат клиентите с не коректна информация – „на цената на един градски разговор“. Така не „опарилия“ се клиент ,обикновено си мисли,че това е нормален номер, а не такъв с добавена стойност или иначе казано „импулсен“ номер.

Споделете и Вие историята си


Междувременно, ако имате подобна история за завишени сметки с 0700 номера и искате да я споделите, за да може да бъде чута и от други потребители, бихте могли да го сторите, като ни пишете било то на мейл – [email protected], тук или във Фейсбук.

За мен изключително важно е да обогатявам знанията си, като 0700 успя да ми помогне изключително много с това – придобих познания за разработване на Android и iOS приложения, които тотално ми липсваха. Преди да създам iOS версията на 0700 беше нужно да създам и сървърно решение, което да ни улесни да добавяме нови номера. За десерт от към нови знания създадох и този блог, като преди това нямах кой знае какъв опит с WordPress. От към академично ниво, преследвам докторска степен. В професионален план се занимавам със софтуерно консултиране в сферата на ecommerce решенията. Всичкият този пъстър и богат опит ме прави изключително полезен, щом се опре до консултиране за софтуер. Ще се радвам, ако бих могъл да ви помогна с нещо.

Напишете първия коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Медиите за нас