Press "Enter" to skip to content

Историята на Александър Златанов, който дава личен пример с каузите си

Време за прочит: 2 минути

В долните редове ще прочетете историята на Александър Златанов, който се представя също под псевдонима Alehandero Gold. По професия фармацевт, на Александър му се налага да звъни често на куриери. Две от каузите, зад които той застава е доброволство с борбата с Ковид и даряването на кръв. В компанията, в която работи е подарявала един ден годишно на благордна кауза за различни иницаитиви. Поредна кауза зад която той застава е да хвърля боклука си разделно и да хвърля поне няколко боклука на ден в кофата, с лучай че са на улицата или на стълбите във хвода, където Александър живее.

Как разбрахте, че номерата 0700 са платени?

Винаги съм значел че номерата не са безплатни които започват с 0700 но за 0800 не знаех, че се плащат от фирмата на която са собственост.

Имахте ли начислена сметка?

В годините винаги съм имал допълнителни минути от оператора на техните телефони за поддръжка както и от 0700, които имат доста разнообразни тарифи и много често самият разговор отнема 1 минута, но изчакването отнема много често 5- 10 минути което се тарифира. Имам чувството, че тук компанията не плаща сметка а тези дето им зазвънят плащат, но както и да е не схващам принципа. Уж е за улеснение, а си е жив рекет, защото вече почти никой не звънни от наземни телефони, през които излиза по-евтино мисля.

Изчаквали ли сте да бъде прието обаждането?

Случвало ми се е системата да ме изхвърли ако се чака 20 минути. Най-често съм чакал от порядъка на 5 – 10 минути.

Били ли сте изневрвени след такъв разговор?

Много често да защото се оказва че е друга служба или не могат да ти помогнат дистанционно.

Как разбрахте за приложението 0700?

Ми търсих в интернет за подобно нещо нарочно и го намерих в някаква реклама във сайт, не помня кой. Някаква статия беше май.

Приложението помогнало ли Ви е до сега?

Вече съм спестил поне 5-6 лева за месец.

Бихте ли го препоръчали на приятел?

Вече го направих.

Смятате ли приложението за значимо?

Много е хитро и полезно. Смятам че може да с ползва като телефонен указател и фирмите да са написани на български и латински за по лесно търсене. Иначе е много лесно за работа и когато се намери телефона просто се натиска, а не се преписва.

Споделете и Вие историята си


Междувременно, ако имате подобна история за завишени сметки с 0700 номера и искате да я споделите, за да може да бъде чута и от други потребители, бихте могли да го сторите, като ни пишете било то на мейл – [email protected], тук или във Фейсбук.

Благодарим с все сърце, на хората, които ни подкрепят

Екипът на 0700 е изцяло съставен от доброволци. Ще се радваме, ако нашата работа ви се струва полезна и ни подкрепите, както нашите ежемесечни дарители:
  • Златина Миленкова
  • С. Маринова
  • Илиана Башлиева
  • Миро Георгиев
  • Калоян
  • Александър Господинов
Ако считате каузата ни за значима, бихте могли да ни подкрепите ежемесечно тук или еднократно тук.За мен изключително важно е да обогатявам знанията си, като 0700 успя да ми помогне изключително много с това – придобих познания за разработване на Android и iOS приложения, които тотално ми липсваха. Преди да създам iOS версията на 0700 беше нужно да създам и сървърно решение, което да ни улесни да добавяме нови номера. За десерт от към нови знания създадох и този блог, като преди това нямах кой знае какъв опит с WordPress. От към академично ниво, преследвам докторска степен. В професионален план се занимавам със софтуерно консултиране в сферата на ecommerce решенията. Всичкият този пъстър и богат опит ме прави изключително полезен, щом се опре до консултиране за софтуер. Ще се радвам, ако бих могъл да ви помогна с нещо.

Напишете първия коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Медиите за нас