Press "Enter" to skip to content

Искаме да ви пожелаем нещичко за празниците…

Време за прочит: 1 минути

На първо място ви желаем най-вече много здраве, защото смятаме, че няма нищо, което да е по-важно. За останалите пожелания сме приготвили видео, което говори повече от думите.

На второ място ви пожелаваме да не ви се налага да използвате приложението, а да използвате времето за да се насладите на ценните моменти с близките си хора. Благодарим ви, че бяхте с нас през цялата година. Без вашата подкрепа и топли думи нямаше да стигнем до тук. Пожелаваме ви през 2019 да продължавате да спестявате излишни разходи с нас. Нека целите, които си поставите за 2019 година да бъдат постигнати. Нека през следващата година да се опитаме да бъдем бъдем по-добри хора. 

Целият екип на 0700 ви желае едно светло посрещане на празниците!

За мен изключително важно е да обогатявам знанията си, като 0700 успя да ми помогне изключително много с това – придобих познания за разработване на Android и iOS приложения, които тотално ми липсваха. Преди да създам iOS версията на 0700 беше нужно да създам и сървърно решение, което да ни улесни да добавяме нови номера. За десерт от към нови знания създадох и този блог, като преди това нямах кой знае какъв опит с WordPress. От към академично ниво, преследвам докторска степен. В професионален план се занимавам със софтуерно консултиране в сферата на ecommerce решенията. Всичкият този пъстър и богат опит ме прави изключително полезен, щом се опре до консултиране за софтуер. Ще се радвам, ако бих могъл да ви помогна с нещо.

Напишете първия коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Медиите за нас