Press "Enter" to skip to content

За нас

Какво е “0700”?

Фондация „0700“ е един социален проект, предоставящ алтернативни номера на платените 0700. По този начин спомагаме за спестяването на излишни разходи. Нашата дейност е подпомогната със софтуерни продукти, които улесняват достъпа на алтернативните номера.

Защо “0700”?

Създадохме “0700”, за да отговорим на една все по-тревожна тенденция, с която се сблъскваме ежедневно в професионален и личен план – начисляването на излишни сметки към абонаментните планове чрез 0700 номерата. Макар и многобройни жалби от потребители да са постъпвали в Комисията за защита на потребителите, до благополучен резултат за потребителите до този момент не е достигнат. За това ние създадохме база от данни, която предоставя напълно безплатно алтернативни номера, които биват покрити от безплатните минути.

По пътя на нашата мисия, успяхме да привлечем стотици съмишленици, които ни помагат с предоставянето на нови номера, развитие на услугата и обратна връзка. Това ни мотивира да продължим и нашата дейност под формата на Фондация.

Недостатъчната информираност на българските граждани довежда до генерирането на стотици хиляди левове годишно за допълнителни сметки към мобилните оператори. Нашата мисия е да помогнем да намалим тези разходи.

Кои са хората в “0700”?

Повече за хората, подкрепящи активно Фондация “0700” може да прочетете тук.

Медиите за нас