Press "Enter" to skip to content

За нас

Какво е “0700”?

Фондация „0700“ е един социален проект, предоставящ алтернативни номера на 0700. По този начин спомагаме за спестяването на излишни разходи. Нашата дейност е подпомогната със софтуерни продукти, които улесняват достъпа на алтернативните номера.

Защо “0700”?

Създадохме “0700”, за да отговорим на една все по-тревожна тенденция, с която се сблъскваме ежедневно в професионален и личен план – начисляването на завишени сметки към абонаментните планове. Макар и многобройни жалби от граждани да са постъпвали в КЗП, до благополучен резултат до този момент не е достигнат. За това ние създадохме база от данни, която предоставя алтернативни номера, които биват покрити от минутите към абонаментните планове.

По пътя на нашата мисия, успяхме да привлечем стотици съмишленици, които ни помагат с предоставянето на нови номера, развитие на услугата и обратна връзка. Това ни мотивира да продължим и нашата дейност под формата на Фондация.

Недостатъчната информираност на българските граждани довежда до генерирането на стотици хиляди левове годишно за допълнителни сметки към мобилните оператори. Нашата мисия е да помогнем да намалим тези разходи.

Кои са хората в “0700”?

Повече за хората, подкрепящи активно Фондация “0700” може да прочетете тук.

Медиите за нас