Press "Enter" to skip to content

Еконт се свързаха с нас и предоставиха нов номер

Време за прочит: 1 минути

Днес получих имейл от Еконт, в който ни обясниха ситуацията покрай съществуващия техен номер в приложението. Преди време Драгомир Драганов беше изпратил номер, който вършеше работа – 082298111. От Еконт ни обясниха, че този номер е за клиентите на офис в Русе Борисова. Оказа се, че потребители от цяла страна са звъняли в този офис. Също така ни предоставиха номер 029455005, който ние вече обновихме и от днес нататък ще можете да звъните на него, без да има нужда да набирате национален номер започващ с 0700.

Благодарни сме за това, че Еконт се свързаха с нас и разрешихме проблема им в интерес на потребителите. Похвално е от тяхна страна. Надяваме се и други големи институции да последват примера им.

За мен изключително важно е да обогатявам знанията си, като 0700 успя да ми помогне изключително много с това – придобих познания за разработване на Android и iOS приложения, които тотално ми липсваха. Преди да създам iOS версията на 0700 беше нужно да създам и сървърно решение, което да ни улесни да добавяме нови номера. За десерт от към нови знания създадох и този блог, като преди това нямах кой знае какъв опит с WordPress. От към академично ниво, преследвам докторска степен. В професионален план се занимавам със софтуерно консултиране в сферата на ecommerce решенията. Всичкият този пъстър и богат опит ме прави изключително полезен, щом се опре до консултиране за софтуер. Ще се радвам, ако бих могъл да ви помогна с нещо.

2 коментара

  1. Мая Димитрова
    Мая Димитрова октомври 23, 2020

    Здравейте казвам се Мая Димитрова и доста често получавам пратки от вашата фирма но вчера бях неприятно изненадана от вас получих си пратката и се оказа че доставката ми е 11 лв като попитах куриера той каза защото е над два колограма и двамата видимо не бяхме на същото мнение и аз взех че я премерих оказа се че бяхме прави тя беше кило и двеста така че въпроса ми е защо по дяволите така се подигравате с хората наистина не ви разбирам хубав и успешен ден 😔

  2. Димитринка Живкова
    Димитринка Живкова ноември 30, 2022

    Кога ще ми бъде потвърден болничния зз ТРУДОВА ЗЛОПОЛУКА?И,трябва ли да водя дела срещу “незаменими мениджъри”,които се гаврят със служители,питам само…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Медиите за нас