Press "Enter" to skip to content

Еконт се свързаха с нас и предоставиха нов номер

Време за прочит: 1 минути
Спести излишни сметки от мобилния си абонамент чрез нашето мобилно приложение. Изтегли за:

Днес получих имейл от Еконт, в който ни обясниха ситуацията покрай съществуващия техен номер в приложението. Преди време Драгомир Драганов беше изпратил номер, който вършеше работа – 082298111. От Еконт ни обясниха, че този номер е за клиентите на офис в Русе Борисова. Оказа се, че потребители от цяла страна са звъняли в този офис. Също така ни предоставиха номер 029455005, който ние вече обновихме и от днес нататък ще можете да звъните на него, без да има нужда да набирате национален номер започващ с 0700.

Благодарни сме за това, че Еконт се свързаха с нас и разрешихме проблема им в интерес на потребителите. Похвално е от тяхна страна. Надяваме се и други големи институции да последват примера им.

За мен изключително важно е да обогатявам знанията си, като 0700 успя да ми помогне изключително много с това – придобих познания за разработване на Android и iOS приложения, които тотално ми липсваха. Преди да създам iOS версията на 0700 беше нужно да създам и сървърно решение, което да ни улесни да добавяме нови номера. За десерт от към нови знания създадох и този блог, като преди това нямах кой знае какъв опит с WordPress. От към академично ниво, преследвам докторска степен. В професионален план се занимавам със софтуерно консултиране в сферата на ecommerce решенията. Всичкият този пъстър и богат опит ме прави изключително полезен, щом се опре до консултиране за софтуер. Ще се радвам, ако бих могъл да ви помогна с нещо.

8 Коментари

 1. Мая Димитрова
  Мая Димитрова октомври 23, 2020

  Здравейте казвам се Мая Димитрова и доста често получавам пратки от вашата фирма но вчера бях неприятно изненадана от вас получих си пратката и се оказа че доставката ми е 11 лв като попитах куриера той каза защото е над два колограма и двамата видимо не бяхме на същото мнение и аз взех че я премерих оказа се че бяхме прави тя беше кило и двеста така че въпроса ми е защо по дяволите така се подигравате с хората наистина не ви разбирам хубав и успешен ден 😔

 2. Димитринка Живкова
  Димитринка Живкова ноември 30, 2022

  Кога ще ми бъде потвърден болничния зз ТРУДОВА ЗЛОПОЛУКА?И,трябва ли да водя дела срещу “незаменими мениджъри”,които се гаврят със служители,питам само…

 3. Веско Велинов
  Веско Велинов юли 31, 2023

  Дъщеря ми си поръча някаква перална от
  Фирма “уан аутлет еоод” с доставка по еконт.При получаването на поръчката ни предупредиха,че преди да я отворим,трябва да я заплатим.Платихме и докато я отворим,куриера замина.След минута дъщеря ми установи,че пратката
  Не е поръчаната.Веднага се обадихме на куриера но той каза,че ще дойде в понеделник да я върнем,но за наша сметка.Подготвихме пратката за връщане,но установихме,че подател на наща пратка е еконт Харманли.От офиса на еконт Видин ни обясниха,че за да приемат пратката трябва точен адрес ии уверение от фирмата ,че ще ни върнат парите.Започна ходене по мъките.Телефона,на който беше дала поръчката упорито не отговаряше.В интенет намерихме още телефони на тази фирма .Едни не отговарят,други казват,че нямат нищо с посочената фирма ини увериха,че сме измамени.За изненада куриера от петък излезе коректен и изпрати колега да приеме рекламацията,но неможа да ни помогне.
  След това дъщерята успяла на два пъти да се свърже с телефона,на който епоръчала,че ще възстановът половината сума но им трябва банковата ни сметка,а втория път-да я дадем на еконт,те знаят какво да я правят.
  За мен изпращач е еконт Харманли и ми дължи получената сума.Оставам с убеждение,че еконт е в комбина с измамници.Защо фирма от София ще изпраща поръчката в Харманли и от там във Видин.
  ПП По спиди съм получавал много пратки ,но дават възможност да направищ оглед и не съм имал никакви неприятности.

 4. Емил Костадинов
  Емил Костадинов септември 21, 2023

  Некоректни служители на Еконт гр.Мизия

 5. Анонимен
  Анонимен ноември 30, 2023

  Безплатният номер не се показва в апликацията, а при набиране на посоченият 02… няма връзка и се “затваря” веднага.

 6. Божидар Цветанов
  Божидар Цветанов декември 12, 2023

  Служителката Женя Георгиева от офис Вас метал – София, бул. “Ботевградско шосе” 276 е изключително нелюбезна. Какво имам предвид:
  На 12.12.2023 г. – 10.30 ч. тя почти ме изгони от офиса, тъй като те били само две служителки и клиентите в офиса били трима, т. е. аз третия следва да чакам пред офиса на студа, без да се съобразява с обстоятелството, че имам болен крак. В същото време видях, че в офиса има обособено място с два стола и масичка, което предполагам, че е за посетители. Служителката Георгиева е младо момиче с лошо възпитание, неуважаващо възрастните и болни хора.
  Моля ръководството на Еконт да вземе отношение по въпроса, а аз ще преценя дали да продължа да ползвам услугите на фирмата.

 7. Боги Хаджиева
  Боги Хаджиева декември 25, 2023

  Здравейте, и аз досега нямах проблеми с еконт. Но един път се срещнах с тях – трябваше да взема пратка ,но не успях да отида ,тъй като се разболях. Имаше 4дни до връщане на пратката .Звъняха ,звъняха и поредното обаждане беше на някаква госпожа, която действаше от раз.Попита ме ще взема ли пратката ,аз казах – не ,докато кажа” не днес”, а по- късно,тя се развика с груб глас и каза “кой ще ви плаща разходите,бе , как поръчвате и не вземате, ” ,при което ми стана много зле и реших да отида да я взема. Обадих се до офиса – любезни хора ,отговориха ми,че ще я запазят и да отида.През това време от фирмата – изпращаща продукта ми написаха лоши неща – че съм смешна ,защо поръчвам и не плащам и т.н. Отидох нелюбезната служителка беше пренасочила до друг пратката ,но благодарение на добротата на служителя от офиса, направи всичко възможно и я получих . Всичко се случва – поръчваш ,но може да не можеш да я вземеш ,може да стане така че да се откажеш да я вземеш, да премислиш и сумата да ти се вижда голяма и да откажеш – това е право на клиента – защо да ни хокат и да ни нагрубяват ? Така и не можах да разбера коя е въпросната служителка, в офиса работят само мъже , а и разговорът не беше на запис,както после когато се обадих разстроена .

 8. Дончев
  Дончев февруари 10, 2024

  Здравейте, днес 10.02.2024г. в 22.33ч.получих пратка в офиса Младост 1 до пазара Окръжна болница от Пловдив изпратена на 09.02.2024г.На 10.02.2024 г.към09.45 ч. се обадих и попитах пристигнала ли е пратката , потвърдиха получена е.До физическото получаването на пратката не получих ЕСЕМЕС. ЕСЕМЕСА получих чак след 16.00 часа , а днес офиса ви работи до 15ч., ако сам не се бях информирал щях да я получа чак в понеделник което не ме устройва.Получаването на ЕСЕМЕСИТЕ редовно ги получавам винаги след мое обаждане и получаване.Тогава защо плащаме за ЕСЕМЕСИ след като не се изпращат след пристигане на пратката в съответния офис. Моля за коректно и
  лоялно отношение към нас клиентите , ИЗПРАЩАЙТЕ НАВРЕМЕ ЕСЕМЕСИТЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Медиите за нас