Press "Enter" to skip to content

Еконт се свързаха с нас и предоставиха нов номер

Време за прочит: 1 минути

Днес получих имейл от Еконт, в който ни обясниха ситуацията покрай съществуващия техен номер в приложението. Преди време Драгомир Драганов беше изпратил номер, който вършеше работа – 082298111. От Еконт ни обясниха, че този номер е за клиентите на офис в Русе Борисова. Оказа се, че потребители от цяла страна са звъняли в този офис. Също така ни предоставиха номер 029455005, който ние вече обновихме и от днес нататък ще можете да звъните на него, без да има нужда да набирате национален номер започващ с 0700.

Благодарни сме за това, че Еконт се свързаха с нас и разрешихме проблема им в интерес на потребителите. Похвално е от тяхна страна. Надяваме се и други големи институции да последват примера им.

За мен изключително важно е да обогатявам знанията си, като 0700 успя да ми помогне изключително много с това – придобих познания за разработване на Android и iOS приложения, които тотално ми липсваха. Преди да създам iOS версията на 0700 беше нужно да създам и сървърно решение, което да ни улесни да добавяме нови номера. За десерт от към нови знания създадох и този блог, като преди това нямах кой знае какъв опит с WordPress. От към академично ниво, преследвам докторска степен. В професионален план се занимавам със софтуерно консултиране в сферата на ecommerce решенията. Всичкият този пъстър и богат опит ме прави изключително полезен, щом се опре до консултиране за софтуер. Ще се радвам, ако бих могъл да ви помогна с нещо.

Един коментар

  1. Мая Димитрова
    Мая Димитрова октомври 23, 2020

    Здравейте казвам се Мая Димитрова и доста често получавам пратки от вашата фирма но вчера бях неприятно изненадана от вас получих си пратката и се оказа че доставката ми е 11 лв като попитах куриера той каза защото е над два колограма и двамата видимо не бяхме на същото мнение и аз взех че я премерих оказа се че бяхме прави тя беше кило и двеста така че въпроса ми е защо по дяволите така се подигравате с хората наистина не ви разбирам хубав и успешен ден 😔

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Медиите за нас