Press "Enter" to skip to content

Екип

Габриела Александрова
Консултант софтуерна разработка

Програмист по професия, за 0700 допринесох с консултации относно разработката на приложението, използваните технологии и дизайна му. Екипът на 0700 ще продължава усилено да работи върху подобряването на аппа, за да са щастливи потребителите.

LinkedInEmail
Тодор Бойчев
Администрация и PR

Допринасям към проекта 0700 с лов на номера и добавянето им към регистъра. Отговарям и на вашите запитвания и заявки, тъй като обратната връзка, която получаваме от вас е изключително важна.

FacebookEmail
Валентин Станчев
Поддръжка

Системен администратор съм в голяма болница. Обичам в свободното си време да участвам в проекти, с които да помогна на хората. Превеждал съм непрофесионално приложения за Android и Windows, както тестване и обратна връзка на различни софтуерни продукти.  Когато се запознах с програмата на Пламен реших, че си заслужава и трябва да участвам в проекта му. Занимавам се основно с тестване, малко визуално оформление, контакти, идеи. Мисля, че има бъдеще в 0700 и освен един универсален указател, с много полезна информация, спестява и пари на потребителите и това го прави много ценен.

FacebookLinkedInEmail
Пламен Тенев
Основател

Занимавам се със софтуер от 2009. В 0700 се отговарям за цялостната визия на продукта - от дефинирането на потребителските интерфейси и преживявне през разработване на софтуера до писане на статии и отговаряне на имейли. Ако бих могъл да съм полезен с нещо, ще се радвам да съдействам.

FacebookLinkedInEmail


Медиите за нас