Press "Enter" to skip to content

Екип

Габриела Александрова
Консултант софтуерна разработка

Програмист по професия, за 0700 допринесох с консултации относно разработката на приложението, използваните технологии и дизайна му. Екипът на 0700 ще продължава усилено да работи върху подобряването на аппа, за да са щастливи потребителите.

LinkedInEmail
Роса Гаммелтофт
Community manager

Астроном по професия и Community Manager по призвание. Моя грижа са сплотеността и добрата комуникация както между хората в екипа, така и с нашите бизнес партньори и клиенти. Обичам да изграждам, надграждам и да развивам нашата онлайн общност, като и да виждам как все повече хора са съпричастни с каузата на фондация „0700“.

LinkedInFacebookEmail
Тодор Бойчев
Администрация и PR

Допринасям към проекта 0700 с лов на номера и добавянето им към регистъра. Отговарям и на вашите запитвания и заявки, тъй като обратната връзка, която получаваме от вас е изключително важна.

FacebookEmail
Валентин Станчев
Поддръжка

Системен администратор съм в голяма болница. Обичам в свободното си време да участвам в проекти, с които да помогна на хората. Превеждал съм непрофесионално приложения за Android и Windows, както тестване и обратна връзка на различни софтуерни продукти.  Когато се запознах с програмата на Пламен реших, че си заслужава и трябва да участвам в проекта му. Занимавам се основно с тестване, малко визуално оформление, контакти, идеи. Мисля, че има бъдеще в 0700 и освен един универсален указател, с много полезна информация, спестява и пари на потребителите и това го прави много ценен.

FacebookLinkedInEmail
Пламен Тенев
Доброволец

За мен изключително важно е да обогатявам знанията си, като 0700 успя да ми помогне изключително много с това - придобих познания за разработване на Anroid и iOS приложения, които тотално ми липсваха. Преди да създам iOS версията на 0700 беше нужно да създам и сървърно решение, което да ни улесни да добавяме нови номера. За десерт от към нови знания създадох и този блог, като преди това нямах кой знае какъв опит с Wordpress. От към академично ниво, преследвам докторска степен. В професионален план се занимавам със софтуерно консултиране в сферата на ecommerce решенията. Всичкият този пъстър и богат опит ме прави изключително полезен, щом се опре до консултиране за софтуер. Ще се радвам, ако бих могъл да ви помогна с нещо.

FacebookLinkedInEmail


Медиите за нас