Press "Enter" to skip to content

Вече сме легион от доброволци

Време за прочит: 1 минути

След публикацията миналата седмица сме приятно изненадани, че над 10 наши потребители се отзоваха с огромен ентусиазъм да се включват екипа ни. Това надмина и най-смелите ни очаквания. Мислихме си, как ще се окаже тотален провал опитът ни да намерим доброволци. Абсолютна заблуда, която се радваме, че не ни спря действително да направим опит да потърсим.

Подходихме сериозно и отговорно

обучение
Diverse People and Training Concepts

Често покрай работата ни на пълен работен ден сме били хвърляни на дълбоко без да имаме нужната подготовка или опит да се справим адекватно със задачите. За това създадохме едноседмично обучение, с което целихме да запознаем новите попълнения на екипа, как сме организирали процеса с отговарянето на потребителски запитвания.

Диверсифициран екип

От докторанти астрономи, IT специалисти през счетоводители и отговорници вътрешен контрол до собственици на заведения за хранене, екипът ни се сдоби с още по-голяма палитра от професии. На борда имаме и не един или двама души с професионален опит в обслужването на клиенти, което би ни помогнало да качим обслужването на нашите потребители на следващото ниво.

Очакваме да понижим значително времето за реакция

часовник със стрелки

Докато смажем машината, сигурно ще е нужно още известно време. Но в кратко бъдеще очакваме да намалим времето за отговор на вашите запитвания. До сега двама души отговаряхме на потребителски запитвания. Август месец се случи в период на дълги отпуски да отговаряме с 20 дни закъснение. Не ни беше хич забавно.

Най-доброто предстои

Постоянно се стремим да подобрим, начина по който доставяме услугата. Анализирахме и открихме критичнито звено с обработването на потребителски запитвания, за това помолихме за помощ. В момента подготваяме нова версия за iOS, като целим да я качим на нивото на Android откъм функионалности.

За мен изключително важно е да обогатявам знанията си, като 0700 успя да ми помогне изключително много с това – придобих познания за разработване на Android и iOS приложения, които тотално ми липсваха. Преди да създам iOS версията на 0700 беше нужно да създам и сървърно решение, което да ни улесни да добавяме нови номера. За десерт от към нови знания създадох и този блог, като преди това нямах кой знае какъв опит с WordPress. От към академично ниво, преследвам докторска степен. В професионален план се занимавам със софтуерно консултиране в сферата на ecommerce решенията. Всичкият този пъстър и богат опит ме прави изключително полезен, щом се опре до консултиране за софтуер. Ще се радвам, ако бих могъл да ви помогна с нещо.

Напишете първия коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Медиите за нас